Læs mere om

PR SIKRING – DIN SIKKERHEDSEKSPERT

Vi er eksperter på området med fokus på

Rådgivning, opsætning & sikre løsninger

PR Sikring blev startet af ejeren Patrick Richardt Pedersen i sommeren 2018 med ideen om at gøre Danmark til et mere trygt sted at bo og med mange års erfaring i branchen, lå vejen frem lige foran.

Det lyder måske lidt tosset for en mindre virksomhed at have det som mål, men i PR Sikring tror vi på, at vi kan gøre en forskel. Vi vil være de bedste indenfor vores felt, derfor sætter vi en ære i at finde den optimale og skræddersyet løsningen for hver enkelt kunde.

Vi udfører arbejde indenfor: 

Låse
Tågesikring
Alarm
Adgangskontrol
Videoovervågning
Vagt

Ejer & Stifter

Patrick Pedersen

Patrick har flere års erfaring med sikkerhedsløsninger samt opsætning af overvågningsudstyr for både boligejere og virksomheder. 

Tekniker

Kenneth Tholstrup

Kenneth er vores habile og topprofessionelle teknikker, som sikre at alle installationer er sat korrekt op, og opfylder globale krav og standarder.

Professionelle løsninger
Personlig rådgivning
God & fælles forståelse
Ingen skjulte udgifter

OM PR SIKRING

PR sikring har speciale inden for sikkerhed og overvågning. Vi tilbyder nogle af landets bedste løsninger indenfor alarmsystemer, videoovervågning, adgangskontrol og låse

DIN SIKKERHEDSRÅDGIVER

Vi gennemgår din bolig eller virksom-hed med blik for mulige sikkerheds-brud, og hjælper dig med at vælge den rette løsning, som kan sikre imod uventet besøg.  

KONTAKT OS

Vi  sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt PR sikring via e-mail eller telefon

✉  pr@prsikring.dk 
☎  31 66 83 13

DESIGN AF PLICO A/S | Sitemap