VI TILBYDER

ADGANGSKONTROL

kun din adgang

Med det rette adgangssystem

Med vores brede udvalg af adgangskontrol sikrer vi alt fra hjemmet, virksomheder, butikker til kommunale bygninger, dyrebrug og indkøbscentre. Har du spørgsmål, eller vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Få fuld kontrol over adgangen

ADGANGSKONTROL & BRIKSYSTEMER

Har du styr på alle dine nøgler? Hvor mange nøgler findes der endelig?

Systemer til adgangskontrol afløser i stigende grad almindelige nøgler. Med et adgangskontrolsystem fra PR Sikring er det slut med bortkomne nøgler, og der vil fremover altid være styr på, hvem der lukkes ind i virksomheden – hvor, hvornår, da disse informationer bliver gemt i systemet.

Få kontrol over adgangen til din virksomhed med en moderne adgangskontrol, som lukker medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere ind og holder uønskede gæster ude

FORDELE VED ADGANGSKONTROL

  • Overflødiggøre brugen af nøgler 
  • Gør det let og enkelt at administrere kort og koder 
  • Gør det muligt at udstede en gæste adgang med tidsbegrænsning  
  • Gør det muligt at tidsbegrænse adgang
  • Åbne døre i en tidsperiode f.eks. kl. 8-16

PR Sikring leverer adgangskontrol i Danmark, men vi arbejder oftest i og omkring Roskilde og Taastrup.

KONTAKT

Ønsker du mere moderne sikkerhedskontrol for dig og dine kollegaer, og vil du gerne høre om de muligheder vi tilbyder med kameraovervågning og alarmsystemer, så kontakt PR Sikring på tlf. 32 15 83 13 eller send os en mail til kontakt@prsikring.dk.

OM PR SIKRING

PR sikring har speciale inden for sikkerhed og overvågning. Vi tilbyder nogle af landets bedste løsninger indenfor alarmsystemer, videoovervågning, adgangskontrol og låse

DIN SIKKERHEDSRÅDGIVER

Vi gennemgår din bolig eller virksom-hed med blik for mulige sikkerheds-brud, og hjælper dig med at vælge den rette løsning, som kan sikre imod uventet besøg.  

KONTAKT OS

Vi  sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt PR sikring via e-mail eller telefon

✉  pr@prsikring.dk 
☎  31 66 83 13

DESIGN AF PLICO A/S | Sitemap