VI TILBYDER

ALARMSYSTEMER

SIKR DINE OMGIVELSER MED

Et professionelt alarmsystem

Med vores brede udvalg af alarmsystemer sikrer vi alt fra hjemmet, virksomheder, butikker til kommunale bygninger, dyrebrug og indkøbscentre.  Har du spørgsmål, eller vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Få professionel rådgivning og installation

ALARMSYSTEMER

Danmark har den største indbrudsfaktor i norden

At få besøg af en indbrudstyv er aldrig en sjov oplevelse. Danmark er det land i Norden, som har den største indbrudsfaktor. Uanset om værdigenstande er forsvundet fra boligforeningens lejligheder eller fra vigtige varer eller dokumenter i det erhvervsmæssige rum, kan skaden ved indbrud være uoprettelig. PR Sikring nær Roskilde er derfor din løsning på det ideelle alarmsystem. Hvad enten du har brug for en præventiv, mekanisk sikring eller en elektronisk overvågning, står vi klar. Hos os er din tryghed og din virksomheds sikkerhed vigtigst.

Alarmsystemer øger din sikkerhed

PR Sikrings alarmsystemer er relevante i forhold til at undgå, at tyven eller overfaldsmanden udfører sit foretagende i din virksomhed eller i din boligforening. I tæt dialog med kunden vurderer vi risikoen for indbrud, og finder det mest relevante alarmsystem for netop dig.

Fordele ved et alarmsystem:
  • Nedsætning af risiko for indbrud (70% med privatalarm)
  • Besked ved brand
  • Besked ved oversvømmelse
  • Besked ved ubudne gæster

Det skal være trygt at låse dørene til virksomheden og vide, at alt er, som du forlod det, når du møder ind igen. Derfor har vi stor fokus på at installere professionelle alarmsystemer i virksomheder, i butikker, i indkøbscentre, ved dyrebrug og i boligforeninger.

Det tilbyder vi

For at medvirke til din tryghed er vores alarmsystemer installeret efter individuelle ønsker og behov. Fælles for vores alarmsystemer er, at de bliver professionelt installerede.


Her er et udvalg af vores alarmsystemer:
  • Bedre låse
  • Adgangskontrol, da det skærper sikkerheden
  • Tyverialarmer, da de giver sms-besked, hvis ubudne gæster lusker rundt.
  • Tågesikring, da det blænder tyven, så han kan ikke komme ind

Er dit gamle alarmsystem gået i stykker, reparerer vi også gerne det, uanset hvilket mærke det er.

Kontakt os

Ønsker du at høre nærmere om dine muligheder for alarmsystemer til virksomheden eller boligforeningen omkring Roskilde, Taastrup og Storkøbenhavn, tager vi glædeligt kontakt på tlf.: 32158313 eller mail: Kontakt@prsikring.dk.

OM PR SIKRING

PR sikring har speciale inden for sikkerhed og overvågning. Vi tilbyder nogle af landets bedste løsninger indenfor alarmsystemer, videoovervågning, adgangskontrol og låse

DIN SIKKERHEDSRÅDGIVER

Vi gennemgår din bolig eller virksom-hed med blik for mulige sikkerheds-brud, og hjælper dig med at vælge den rette løsning, som kan sikre imod uventet besøg.  

KONTAKT OS

Vi  sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt PR sikring via e-mail eller telefon

✉  pr@prsikring.dk 
☎  31 66 83 13

DESIGN AF PLICO A/S | Sitemap