VI TILBYDER

ALARMSYSTEMER

PRISER FRA 0 KR.
SIKR DINE OMGIVELSER MED

Et professionelt alarmsystem

Med vores brede udvalg af tågekanoner sikrer vi alt fra hjemmet, virksomheder, butikker til kommunale bygninger, dyrebrug og indkøbscentre.  Har du spørgsmål, eller vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Få professionel rådgivning og installation

ALARMSYSTEMER

Danmark har en førsteplads i indbrud blandt de nordiske lande, det er ikke noget man ønske sig. Ikke desto mindre er det en realitet for Danmark i disse år grundet en cocktail af manglende sikring af privat boliger og korte afstande mellem huse og byerne. Det er derfor optimalt at få sikret dit hjem eller virksomhed med et alarmsystem.

Hos PR Sikring finder du et stort udvalg af alarmsystemer. Derfor kan vi med sikkerhed i imødekomme enhver virksomheds sikringsbehov.

PR Sikring har erfaringer fra alle virksomhedens typer og størrelser, hvor der er forskel på risikoen for indbrud. Derfor starter vi altid med en risikovurdering, som vi foretager i tæt dialog med kunden. Ud fra risikovurderingen finder vi det ideelle alarmsystem eller en kombinere løsning mellem præventiv, mekanisk sikring, og elektronisk overvågning, så vi både sikrer kundens bygninger og tryghed.

FORMÅLET MED ET ALARMSYSTEM

  • Alarmen har en præventiv sikring mod indbrud
  • Alarmen sender besked til kontrolcentralen og vagten

VI TILBYDER

  • Reparation af din gamle alarm uanset mærke
  • Se live video/billede af din bolig eller virksomhed
  • Få besked, hvis der sker noget 
  • Lad trygt børnene gå hjem fra skole

OM PR SIKRING

PR sikring har speciale inden for sikkerhed og overvågning. Vi tilbyder nogle af landets bedste løsninger indenfor alarmsystemer, videoovervågning, adgangskontrol og låse

DIN SIKKERHEDSRÅDGIVER

Vi gennemgår din bolig eller virksom-hed med blik for mulige sikkerheds-brud, og hjælper dig med at vælge den rette løsning, som kan sikre imod uventet besøg.  

KONTAKT OS

Vi  sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt PR sikring via e-mail eller telefon

✉  pr@prsikring.dk 
☎  31 66 83 13

DESIGN AF PLICO A/S