VI TILBYDER

TÅGESIKRING

Tågesikring

Et meget effektivt middel

Med vores brede udvalg af tågekanoner sikrer vi alt fra hjemmet, virksomheder, butikker til kommunale bygninger, dyrebrug og indkøbscentre.  Har du spørgsmål, eller vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Effektivt middel imod tyveri

TÅGESIKRING

Tågesikring er et af markedets mest effektive midler mod tyveri og indbrud. Årsagen er simpel. Tågesikring stopper indbruddet. Anlægget begrænser desuden skaderne ved indbrud, og som resultat kan det daglige arbejde hurtigt genoptages efter et indbrudsforsøg.

De fleste tab sker i de første minutter af et indbrud. Og med tågesikring bliver området ved indbrud fyldt op med en uigennemsigtig sky af tåge i løbet af få sekunder. Tyvene tvinges derved til at opgive indbruddet og forlade området.

FORDELE

  • Tågesikring begrænser skaderne ved indbrud
  • Tågesikring stopper indbruddet
  • Tågesikring gør det umuligt for tyven at se – og stjæle – noget!
  • Begrænser tab ved et indbrudsforsøg.
  • Tågen reducerer også hærværk og andre skader på lokaler og bygninger.
  • Tågen er selvfølgelig fuldstændig uskadelig – for mennesker, dyr og dit interiør

KONTAKT OG INSTALLATION

PR Sikring sørger selvfølgelig for tryg installation af din tågesikring. Har du flere spørgsmål eller vil du høre mere om hvilker andre muligheder vi tilbyder til privat og erhverv f.eks. låsesikring eller kameraovervågning, så kontakt os på tlf. 32 15 83 13 eller send en mail til kontakt@prsikring.dk. 

OM PR SIKRING

PR sikring har speciale inden for sikkerhed og overvågning. Vi tilbyder nogle af landets bedste løsninger indenfor alarmsystemer, videoovervågning, adgangskontrol og låse

DIN SIKKERHEDSRÅDGIVER

Vi gennemgår din bolig eller virksom-hed med blik for mulige sikkerheds-brud, og hjælper dig med at vælge den rette løsning, som kan sikre imod uventet besøg.  

KONTAKT OS

Vi  sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt PR sikring via e-mail eller telefon

✉  pr@prsikring.dk 
☎  31 66 83 13

DESIGN AF PLICO A/S | Sitemap