VI TILBYDER

VIDEOOVERVÅGNING

PRISER FRA 0 KR.
STØRRE SIKKERHED MED

TV & Kameraovervågning

Med vores brede udvalg af tågekanoner sikrer vi alt fra hjemmet, virksomheder, butikker til kommunale bygninger, dyrebrug og indkøbscentre. Har du spørgsmål, eller vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Få professionel rådgivning og installation

OVERVÅGNINGSSYSTEM

Med tv- og videoovervågning sikrer du effektivt din virksomhed og skaber samtidigt tryghed for både dine kunder og medarbejdere.

Tv- og videoovervågning har en præventiv effekt i forhold til både tyveri og hærværk og er derfor en vinder det mere og mere frem.

Tv- og videoovervågning har flere vigtige funktioner, Det handler om at sikre din virksomhed. Det giver dig mulighed for at overvåge virksomheden på alle tidspunkter af døgnet, og derfor kan enhver mistænkelig aktivitet hurtigt tjekkes og afværges.

FORDELE VED MEKANISK SIKRING

  • Sikre beviser
  • Det har en stort præventiv effekt i forhold til både tyveri og hærværk
  • Overvågning af dine værdier og beskyttelse af personale f.eks ved tyveri, overfald og røveri
  • Stoppe mistænkelig adfærd
  • Større garanti for opklaring af sager

OM PR SIKRING

PR sikring har speciale inden for sikkerhed og overvågning. Vi tilbyder nogle af landets bedste løsninger indenfor alarmsystemer, videoovervågning, adgangskontrol og låse

DIN SIKKERHEDSRÅDGIVER

Vi gennemgår din bolig eller virksom-hed med blik for mulige sikkerheds-brud, og hjælper dig med at vælge den rette løsning, som kan sikre imod uventet besøg.  

KONTAKT OS

Vi  sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt PR sikring via e-mail eller telefon

✉  pr@prsikring.dk 
☎  31 66 83 13

DESIGN AF PLICO A/S