VI TILBYDER

VIDEOOVERVÅGNING

STØRRE SIKKERHED MED

TV & videoovervågning

Med vores brede udvalg af videoovervågning og tågekanoner sikrer vi alt fra hjemmet, virksomheder, butikker til kommunale bygninger, dyrebrug og indkøbscentre. Har du spørgsmål, eller vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Få professionel rådgivning og installation

VIDEOOVERVÅGNINGSSYSTEM

Videoovervågning på arbejdspladsen

PR Sikring har specialiserede medarbejdere inden for installation af- og arbejdet med videoovervågning og tyverialarmer i Roskilde, Taastrup, Storkøbenhavn og resten af Sjælland. Vores vigtigste opgave er at skabe den bedst mulige sikkerhed for dig, din virksomhed og dine kunder i og efter arbejdstiden.

Videoovervågningens funktion

Overvågningskameraer er aldeles effektive i forhold til overvågning af tyve eller hærværk, fordi gerningsmanden bliver optaget på video. Vores kameraovervågning af højeste kvalitet fra anerkendte mærker. Med kameraerne kan du følge med i al færdsel foran virksomhedens eller boligforeningens indgang og facade. Vi kan sågar installere det, så du kan styre overvågningen fra både computer og mobil.

Fordele ved videoovervågning

Det bedste ved videoovervågning er klart, at det skærper sikkerheden på alle tidspunkter af døgnet. Det vil sige, du får besked, så snart noget mistænkeligt finder sted på grunden. Fordelen herved er derfor, at situationen vendes til din fordel, da du har sikre beviser at fremvise.

Videokameraer bruges også til at få alarmer fra personer som f.eks. går ud via en kunde indgang eller andet sted, hvor man ikke ønsker personer skal opholde sig.

Kundetæller er også en funktion videokameraer er gode til. Det er vigtig information at have, når man drifter en forretning.

Fordele ved kameraovervågning:

  • Stor præventionseffekt, da overvågning holder mistænkelig færden væk
  • Større garanti for opklaring af forbrydelse
  • Sikre beviser mod tyveri, hærværk eller overfald
  • Overvågning og beskyttelse af værdier og personale
  • Stor præventionseffekt mod tyveri fra kunder og personale

Inden du anskaffer dig videoovervågning, skal du dog være opmærksom på lovgivningen. Videooptagelser skal slettes efter 30 dage, og der skal være tydelig skiltning af, hvor kameraovervågningen og tyverialarmen er placeret.

Lad os klare installationen

Ved at lade os installere videoovervågningen, er du sikret professionelle løsninger, som øger din sikkerhed på arbejdspladsen eller i hjemmet. Vi tilbyder personlige og individuelle løsninger, som passer til den enkelte virksomhed eller boligforening. Desuden fikser vi også i forvejen installerede overvågningskameraer og alarmsystemer, uanset hvilket mærke dit sikkerhedssystem er fra. 

Kontakt os

Er din og dine kollegers, eller dine lejeres sikkerhed også vigtig for dig, og vil du gerne høre mere om de muligheder, vi tilbyder med kameraovervågning og tyverialarmer, kan du kontakte os på tlf.: 32158313 eller mail: kontakt@prsikring.dk.

OM PR SIKRING

PR sikring har speciale inden for sikkerhed og overvågning. Vi tilbyder nogle af landets bedste løsninger indenfor alarmsystemer, videoovervågning, adgangskontrol og låse

DIN SIKKERHEDSRÅDGIVER

Vi gennemgår din bolig eller virksom-hed med blik for mulige sikkerheds-brud, og hjælper dig med at vælge den rette løsning, som kan sikre imod uventet besøg.  

KONTAKT OS

Vi  sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt PR sikring via e-mail eller telefon

✉  pr@prsikring.dk 
☎  31 66 83 13

DESIGN AF PLICO A/S | Sitemap